SEO-teksten tarief

Ben je op zoek naar goedkope zoekmachine optimalisatie? Dan ben je bij LOTSPOT aan het juiste adres. We kunnen het uiteraard zo duur maken als jij zelf wilt: dit is compleet afhankelijk van het aantal teksten dat je wilt laten schrijven. Het SEO-teksten tarief is afhankelijk van het aantal woorden die de tekst moet bevatten. Onze instaptarieven maken de SEO-teksten voor ieder bedrijf toegankelijk. Wij werken met enkel ronde bedragen. De bedragen die je hieronder ziet zijn een indicatie. Ben je op zoek naar een SEO-tekst die niet aansluit bij onderstaande beschrijving? Neem gerust contact op. We komen daar samen zeker uit!Toelichting SEO-teksten tarief

In principe schrijft LOTSPOT zelf de tekst, en plaats jij deze vervolgens. Wil je jouw online marketing (deels) aan ons uitbesteden? Dan publiceren wij de tekst ook op jouw website, voorzien van afbeeldingen én social shares. Dit is hoe het werkt:

SEO-teksten tarief

1. Bepaal het zoekwoord

Dit mag jij zelf doen, maar LOTSPOT kan dit ook. Wij kunnen naar wens een zoekwoordonderzoek uitvoeren, zodat we niet alleen op één zoekwoord maar op meerdere zoekwoorden hoger kunnen scoren in Google. 

SEO Teksten

2. SEO-tekst schrijven

Vervolgens schrijven wij de SEO-tekst. Jij bepaalt de deadline, wij geven aan of we daaraan kunnen voldoen. Je mag zelf input leveren voor de tekst, maar dit hoeft niet. Afhankelijk van het onderwerp geven wij aan of we wel/geen input nodig hebben voor het schrijven van een goede SEO-tekst. 

Publiceer SEO-tekst

3. Publiceer de SEO-tekst

Afhankelijk van onze afspraak publiceren wij de SEO-tekst. 


Goedkope SEO? Kies voor redigeren

Heb je een klein budget en wil je starten met echte goedkope SEO? Schrijf dan zelf de tekst en laat hem door LOTSPOT optimaliseren of herschrijven. In dat geval ben je net wat goedkoper uit en heb je toch een goede zoekmachine geoptimaliseerde tekst. Het SEO-teksten tarief voor redigeren komen we samen overeen.

Uurtarief online marketeer

Voor overige online marketing werkzaamheden berekent LOTSPOT een uurtarief. Ook hiervoor hanteren we betaalbare prijzen, zodat ieder bedrijf een hoge online vindbaarheid kan behalen. Neem gerust vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over het uurtarief. 


Kom in contact

Meer weten over het SEO-teksten tarief?

+31 6 13 72 72 79