SEO teksten kopen

Voor online vindbaarheid

SEO teksten tarief

Ben je op zoek naar goedkope zoekmachine optimalisatie? We kunnen het uiteraard zo duur maken als jij zelf wilt: dit is compleet afhankelijk van het aantal teksten dat je wilt laten schrijven. Het SEO teksten tarief is afhankelijk van het aantal woorden die de tekst moet bevatten. Onze instaptarieven maken de SEO-teksten voor ieder bedrijf toegankelijk.

Nu vanaf € 45,-

SEO teksten afnemen

Om de drempel nog iets meer te verlagen kun je bij Lotspot ook teksten direct afnemen! Betaal via Ideal of op factuur. Zodra wij je bestelling binnen hebben, gaan wij aan de slag. Horen wij snel van je?

Toelichting SEO teksten tarief

In principe schrijft Lotspot zelf de tekst, en plaats jij deze vervolgens. Wil je jouw online marketing (deels) aan ons uitbesteden? Dan publiceren wij de tekst ook op jouw website, voorzien van afbeeldingen én social shares. Dit is hoe het werkt:

SEO-teksten tarief

1. Bepaal het zoekwoord

Dit mag jij zelf doen, maar Lotspot kan dit ook. Wij kunnen naar wens een zoekwoordonderzoek uitvoeren, zodat we niet alleen op één zoekwoord maar op meerdere zoekwoorden hoger kunnen scoren in Google.

SEO Teksten

2. SEO-tekst schrijven

Vervolgens schrijven wij de SEO-tekst. Jij bepaalt de deadline, wij geven aan of we daaraan kunnen voldoen. Je mag zelf input leveren voor de tekst, maar dit hoeft niet. Afhankelijk van het onderwerp geven wij aan of we wel/geen input nodig hebben voor het schrijven van een goede SEO-tekst. 

Publiceer SEO-tekst

3. Publiceer de SEO-tekst

Afhankelijk van onze afspraak kunnen wij ook de SEO-tekst publiceren! We willen je graag in het hele traject ondersteunen.  

Kies voor herschrijven

Heb je een klein budget en wil je starten met echte goedkope SEO? Schrijf dan zelf de tekst en laat hem door Lotspot optimaliseren, redigeren of herschrijven. In dat geval ben je net wat goedkoper uit en heb je toch een goede zoekmachine geoptimaliseerde tekst. Het SEO-teksten tarief voor redigeren komen we samen overeen.

Uurtarief online marketeer

Voor overige online marketing werkzaamheden berekenen we een uurtarief. Ook hiervoor hanteren we betaalbare prijzen, zodat ieder bedrijf beter online vindbaar wordt. Neem vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over het uurtarief. 

Onze blog

Platformen – irritant of de toekomst?

Platformen – irritant of de toekomst?

Een Platform zoals bol.com, Alibaba, made-in-china, Amazon & Springest is steeds vaker nadrukkelijk aanwezig in de markt. Zij creëren een transparante markt, welke steeds verzadigder raakt. Echter zitten hier wel haken en ogen aan. Een voorbeeld hiervan is: Een...

Snel, sneller, snelst. Zo optimaliseer je de laadsnelheid.

Snel, sneller, snelst. Zo optimaliseer je de laadsnelheid.

Publiceer je teksten die geoptimaliseerd zijn op de zoekopdracht van potentiële bezoekers? Schrijf je krachtige meta descriptions? Én besteedt je tijd en aandacht aan linkbuilding? Dan ben je hard op weg om jouw positie in de zoekresultaten te optimaliseren. Maar wist...