Online marketing voor Praktijk de Waterlely

LOTSPOT verzorgt de online marketing voor Praktijk de Waterlely. Petra Vermeer heeft haar praktijk voor Orthomoleculaire Geneeskunde aan huis. We bloggen veel over (darm)gezondheid en voeding. Hiermee hebben we al zichtbare resultaten behaald:


N

12 % meer organische websitebezoeken

N

15% meer directe websitebezoeken

N

65% meer bezoeken via social media

N

400% meer bezoeken via e-mailmarketing

De casus

Petra had via via gehoord dat wij blogs schrijven voor bedrijven. Zodoende kreeg ik een rapport in mijn mailbox, waarin een complete analyse van haar website stond. De vraag was of ik met deze analyse aan de slag kon gaan. We zijn inmiddels een poos verder en hebben: de menu-structuur aangepast, (product)pagina’s herschreven, we zijn gaan bloggen én we zijn onze mailcontacten nuttig gaan gebruiken. Een maandelijkse nieuwsbrief komt bij ieder mailcontact binnen! Met als gevolg (potentiële) klanten die zelfs in de sportschool nog complimenten geven over hoe goed Petra bezig is.


Referentie

Mijn ervaringen met Lotte van Lotspot zijn alleen maar lovend. Ze is initiatiefrijk, ze brengt ideeën in en voert deze ook heel snel uit. Het leuke van Lotte is dat ze precies weet hoe ze een moeilijke tekst gemakkelijk leesbaar kan maken. En dat is nu precies waar je toch naar op zoek bent!

∼ Petra Vermeer


Kom in contact

Kan jouw online marketing een boost gebruiken?

+31 6 13 72 72 79