Over LOTSPOT

LOTSPOT is een online marketingbureau in Lienden. Alle aspecten van het marketing- en communicatievak zijn ons bekend. We zijn er om bedrijven online zichtbaar te maken. Om jouw bedrijf bekend te maken onder de doelgroep. Om gevonden te worden op de juiste zoekwoorden. Hoe we dat doen? Startend met een bak koffie, een gezamenlijke brainstormsessie en een plan van aanpak voor de komende periode. Wij helpen jouw bedrijf graag. Lees meer over de krachten achter LOTSPOT en neem contact op met jouw favo ondersteuner!

opdrachtgevers gingen jou voor

blogs/pagina's geschreven

websites gebouwd

koppen koffie gedronken

Over Lotte

Lotte van Ewijk

Communicatie, online marketing & copywriting

Waar vroeger vooral offline werd gecommuniceerd, zien we nu dat online zichtbaarheid een sprong heeft gemaakt. Zelfs de bakker om de hoek heeft nu een website nodig. Daarom zeg ik ook wel: “online is het nieuwe offline.” Bij veel bedrijven is de online zichtbaarheid echter nog niet wat het zijn moet. Met alle trends en ontwikkelingen die er gaande zijn, kunnen veel bedrijven nog een hoop online winst halen. Daar wil ik je graag bij helpen!

Met mijn communicatie en digital marketing achtergrond ondersteun ik bedrijven met sociale media, websitebouw- en optimalisatie, gratis én betaalde vindbaarheid in Google (SEO & SEA), copywriting en het redigeren van teksten. Dit doe ik als freelancer voor zzp’ers, het MKB én voor marketingafdelingen die ondersteuning nodig hebben bij hun werkzaamheden.

Over Jimmy

Jimmy van Mechelen

(Online) Marketing & strategie

Soms heerst de gedachte: “Als ik nu mijn website lanceer, dan ben ik vindbaar en krijg ik orders binnen.” Dat is niet zo. Bij de lancering van een website begint het avontuur pas. Vindbaarheid in zoekmachines en bekendheid onder de doelgroep is een doorlopend proces. Je kan namelijk niet ineens op plek één staan in de zoekresultaten. We beginnen daarom onderaan de ladder en werken omhoog. Alles wat je aandacht geeft, groeit. Maar wat is nu de juiste aandacht? Dààr wil ik jou graag bij helpen.  

Met mijn achtergrond in de sales, marketing en als commercieel controller wil ik je graag verder helpen! Mijn krachten komen het meest tot zijn in recht in de horeca, het onderwijs/diensten sector, productie, Instagram/influencer marketing en e-commerce.

Isabelle Berben

Isabelle Berben

Copywriting (en design)

Een website met een grote online vindbaarheid die aanspreekt. Dat betekent niet alleen teksten met de juiste zoekwoorden. Net zo belangrijk is de afstemming op de doelgroep. Met de juiste tone-of-voice en een passend design. Dat potentiële klanten jouw website vinden is een. Dat ze blijven is twee. Vanaf daar is het nog maar een kleine sprong naar stap drie: conversie optimalisatie.

Met mijn communicatie achtergrond help ik jouw bedrijf graag vooruit. Niet met enkel platte informatieve teksten. Maar met webpagina’s die een actie uitlokken.


Kom in contact

Meer weten over LOTSPOT?

+31 6 13 72 72 79

    11 + 8 =