Over Lotspot

Opdrachtgevers ondersteunen om online goed zichtbaar te zijn op een persoonlijke, betaalbare en enthousiaste manier. Dat is wat we doen! Weten wie we zijn, waar we elke dag voor opstaan, wat onze visie is en wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees dan vooral even verder!

Over Lotte

Even voorstellen: Lotte

Hi! Ik ben Lotte. 23 jaar oud, woonachtig in Lienden en ik heb een passie voor online marketing. Die passie ontwikkelde ik op de opleiding Communicatie aan de HAN in Nijmegen, waar ik inmiddels Cum Laude ben afgestudeerd. Al tijdens de studie besefte ik heel vroeg: offline communicatie is belangrijk, online communicatie vind ik nóg belangrijker. 

Waar vroeger vooral offline werd gecommuniceerd, zie ik nu dat online zichtbaarheid een sprong heeft gemaakt. Zelfs de bakker om de hoek heeft een website nodig. Daarom zeg ik ook wel: “online is het nieuwe offline.”

Mijn visie op het vakgebied is duidelijk. De wereld wordt steeds digitaler en consumenten verwachten daardoor steeds meer. Nieuwe technologieën ontstaan en ik ben van mening dat organisaties daarin mee moeten om in de toekomst nog te kunnen concurreren.

Bij veel bedrijven is de online zichtbaarheid nog niet wat het zijn moet. Met alle trends en ontwikkelingen die er gaande zijn, kunnen veel bedrijven nog een hoop online winst halen. Daar wil ik graag bij helpen! Met die gedachte heb ik Lotspot in 2019 opgericht.

Met mijn communicatie en digital marketing achtergrond ondersteun ik bedrijven met sociale media, websitebouw- en optimalisatie, gratis én betaalde vindbaarheid in Google (SEO & SEA), copywriting en het redigeren van teksten. Dit doe ik als freelancer voor zzp’ers, het MKB én voor marketingafdelingen die ondersteuning nodig hebben bij hun werkzaamheden.

opdrachtgevers gingen jou voor

blogs/pagina's geschreven

websites gebouwd

koppen koffie gedronken

Jimmy van Mechelen Lotspot

Even voorstellen: Jimmy

Het is je misschien al opgevallen dat we eigenlijk altijd in we-vorm spreken, maar dat je op de website vooral Lotte tegenkomt. Hoe dat zit? We werken met zijn 2en! Waar je Lotte als contactpersoon ziet, werkt Jimmy achter de schermen mee. We stellen ook hem even voor.

Hi! Ik ben Jimmy, 27 jaar en heb mijn bachelordiploma Commerciële Economie en master Strategisch Business Control behaald. Ik ben dan ook veel in de cijfertjes te vinden. Daarnaast vind ik het tof om me bezig te houden met websites en de vindbaarheid daarvan.

Soms heerst de gedachte: “Als ik nu mijn website lanceer, dan ben ik vindbaar en krijg ik orders binnen.” Dat is niet zo. Bij de lancering van een website begint het avontuur pas. Vindbaarheid in zoekmachines en bekendheid onder de doelgroep is een doorlopend proces. Je kan namelijk niet ineens op plek één staan in de zoekresultaten. We beginnen daarom onderaan de ladder en werken omhoog. Alles wat je aandacht geeft, groeit. Maar wat is nu de juiste aandacht? Dààr wil ik jou graag bij helpen.  

Met mijn achtergrond in de sales, marketing en als commercieel controller wil ik je graag verder helpen! Mijn krachten komen het meest tot zijn in recht in de horeca, het onderwijs/diensten sector, productie, Instagram/influencer marketing en e-commerce.

Jimmy van Mechelen Lotspot
Over Lotspot

Waarom Lotspot?

Persoonlijk, enthousiast en flexibel

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Lotspot:

  • Eén aanspreekpunt, dus altijd een persoonlijke aanpak
  • Flexibiliteit, juíst omdat we met zijn 2en zijn
  • Van alle markten thuis, letterlijk én figuurlijk
  • Veel ervaring in diverse branches
  • Enthousiasme in alles wat we doen
  • Klantenbinding is belangrijk: we gaan voor een langdurige relatie

Wij kunnen van alles vinden, maar nóg belangrijker is het om te horen wat onze opdrachtgevers van ons vinden. Bekijk hieronder een aantal reviews!

samen worden we online zichtbaar

Top om mee samen te werken!

“Lotte hebben we leren kennen als een professionele, creatieve en snelle denker. Top om mee samen te werken!”

– Harry Hartemink, secretaris Stichting Restless Legs

Snel, vakkundig en betaalbaar

“Snel, vakkundig en betaalbaar. Lotte denkt mee en geeft ook goede uitleg over onderdelen van mijn website “Heuvelrug Parket” waar ik zelf verbeteringen kan aanbrengen. Ik probeer ook wel een stukje optimalisatie uit te voeren, maar laat het graag aan Lotte over om daarna ‘de puntjes op de i te zetten’.”

– Trudy Bernds, eigenaresse Heuvelrug Parket

Goede kwaliteit, enthousiasme, vernieuwend

“Lotspot schrijft blogs voor Zorgkode, ook heeft ze een Coronapagina voor de website geschreven. Alles van goede kwaliteit, vol enthousiasme, snel en vernieuwend!”

– Colette van Holland, eigenaresse ZorgKode

Echt een aanrader!

“Lotte is in staat om met haar schrijfstijl jouw bedrijf zo te verwoorden dat het begrijpelijk en leesbaar is voor de “gewone man”. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en bovendien is ze uitermate professioneel in haar werk. Echt een aanrader !”

– Petra Vermeer, eigenaresse Praktijk de Waterlely

Lotte is een topper!

“Lotte heeft mij heel goed geholpen met mijn website: www.nathaliebrugman.nl.
Ze reageert en acteert snel waardoor de website supersnel live was. Lotte is een topper!”

– Nathalie Brugman, eigenaresse Nathalie Brugman Fotografie

Super blij met het resultaat!

“Lotspot heeft mijn webshop (bygisella.nl) gemaakt, ik ben super blij met het resultaat! Het was een fijne samenwerking en de communicatie was goed. Ik zal Lotspot zeker aanraden.”

– Gisella Koops, eigenaresse Pretty You By Gisella

Kom in contact

Meer weten over Lotspot?

+31 6 18 79 89 84