SEO teksten kopen

Jouw online voetafdruk

website maken / hulp

Heb je een website? Goed bezig! Is deze ook al af? Goed bezig! Nu nog onderhouden en vindbaar worden. Het geldt niet voor iedereen dat de website al af is. Het kan zijn dat je er ooit aan bent begonnen, maar dat het toch te veel tijd kostte. Klop eens aan bij Lotspot. Wij hebben ervaring met websites!

Vanaf € 35,- per uur

Websites door LOTSPOT

Wij bouwen volledig modulaire websites waarbij gebruiksgemak voorop staat. We werken met WordPress en met Divi.  Wil jij geen nieuwe website, maar gewoon hulp bij het onderhouden, beheren of optimaliseren van je website? Dan zit je hier ook aan het juiste adres.

Jim’s Food Runkle.nl

Nathalie brugman

Beauty Salon Heuvelrug

Webshop Horboer

horboer

Webshop ByGisella

By Gisella

LOTSPOT

Hoe gaan we te werk bij LOTSPOT?

Wil je een nieuwe website of werken aan je huidige website? En wil je daarbij onze hulp? Dan drinken we eerst een (digitale) kop koffie! Dan gaan we samen in gesprek om te achterhalen wat voor soort website je wil. Wellicht heb je al inspiratie opgedaan bij anderen en weet je precies wat je wil. Weet je dat niet? Ook geen probleem! Dan gaan we daar samen over sparren!

Vervolgens maken wij een eerste opzet. Deze bespreken we en op basis van jouw feedback maken we de rest van de website af.

Sommige mensen vinden het prettig om daarna ook zelf aan de slag te kunnen. In dat geval is het ook mogelijk om een workshop te krijgen, waarin we gaan oefenen met het werken met de website. Zo kun je er zelf ook mee aan de slag! Uiteraard mag je hem ook bij ons in het beheer laten. De keuze is aan jou!

Het kan zijn dat je al werkt met een standaard thema van WordPress. Opzich niets mis mee, de mogelijkheden zijn alleen wel beperkt. Daarom werken wij altijd met Divi. Dit is een soort builder, waarmee de website modulair wordt opgebouwd. Dat betekent dat je op een ander moment nog alles kunt omgooien, zonder dat je vast zit aan het thema! In een persoonlijk gesprek leggen we daar graag meer over uit!

 

Strippenkaart | website

Wil je hulp bij jouw huidige website? Dan is een strippenkaart ontzettend handig! Wil je liever een hele nieuwe website? Vraag dan gerust een offerte aan via lotte@lotspot.nl

Waarom hulp bij een website?

01

Gebrek aan kennis

Vaak horen we dat ondernemers wel zelf aan de slag willen met de website, maar niet weten hoe. Dan is het handig om iemand te hebben die de basis voor je neerzet en waarbij je terecht kunt met al je vragen!

02

gebrek aan tijd

Het kan ook zijn dat je te weinig tijd hebt om er zelf mee aan de slag te gaan. Een strippenkaart bij Lotspot is dan ideaal!

03

Je zoekt een specialist

Vaak zie je bij websitebureaus dat ze maar één ding doen: óf de website óf een focus op zoekmachine optimalisatie. Wij doen het beiden! Tijdens de bouw van de website houden we ook rekening met de vriendelijkheid voor de zoekmachine én je krijgt er advies over!

Koffie drinken?

Wil je een keer koffie drinken om elkaar beter te leren kennen? En om te bepalen wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Onze blog

Platformen – irritant of de toekomst?

Platformen – irritant of de toekomst?

Een Platform zoals bol.com, Alibaba, made-in-china, Amazon & Springest is steeds vaker nadrukkelijk aanwezig in de markt. Zij creëren een transparante markt, welke steeds verzadigder raakt. Echter zitten hier wel haken en ogen aan. Een voorbeeld hiervan is: Een...

Snel, sneller, snelst. Zo optimaliseer je de laadsnelheid.

Snel, sneller, snelst. Zo optimaliseer je de laadsnelheid.

Publiceer je teksten die geoptimaliseerd zijn op de zoekopdracht van potentiële bezoekers? Schrijf je krachtige meta descriptions? Én besteedt je tijd en aandacht aan linkbuilding? Dan ben je hard op weg om jouw positie in de zoekresultaten te optimaliseren. Maar wist...