SEO teksten kopen

Voor online vindbaarheid

Goedkope SEO teksten

Heb je een website? Dan heb je ook content (inhoud) nodig. Content heb je nodig om jouw website te vullen. Deze content bestaat uit afbeeldingen, video’s etc, maar ook uit tekst. Afbeeldingen en teksten zijn nodig om jouw website aantrekkelijk te maken én om vindbaar te zijn in zoekmachines!

Nu vanaf € 45,-

SEO teksten afnemen

Om de drempel nog iets meer te verlagen kun je bij LOTSPOT ook teksten direct afnemen! Betaal via Ideal of op factuur. Zodra wij je bestelling binnen hebben, gaan wij aan de slag. Horen wij snel van je?

Toelichting bij SEO teksten

SEO (Search Engine Optimization) betekent dat je jouw website gaat optimaliseren voor de zoekmachine. Het liefste kom je met jouw website namelijk bovenaan in de eerste SERP (de eerste pagina van de zoekresultaten). Let wel: de organische zoekresultaten komen altijd onder de betaalde zoekresultaten te staan.

Er zijn ontzettend veel items die invloed hebben op jouw positie in de organische zoekresultaten. Denk aan: laadsnelheid, backlinks, reacties op social media, de gemiddelde tijd van een bezoeker op jouw landingspagina, gebruik van afbeeldingen met juiste alt-tekst, bouncepercentage, autoriteit. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Maar bovenal de tekst op jouw landingspagina heeft invloed op deze positie. Vandaar dat het belangrijk is jouw teksten SEO-proof te schrijven. Belangrijk is om een zoekwoordenonderzoek uit te voeren, zodat je weet waar jouw klanten/potentiële bezoekers op zoeken. Op basis hiervan schrijven wij teksten. Je kunt denken aan teksten voor landingspagina’s of voor blogs. Een zoekwoordenonderzoek kunnen wij voor je uitvoeren. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Resultaten SEO teksten

Waarom SEO teksten uitbesteden?

01

Vindbaarheid verhogen met SEO teksten

Door middel van SEO teksten verhoog je jouw vindbaarheid in zoekmachines. SEO teksten geven mensen de kans om je te vinden in de zoekmachines. Zonder teksten kan je dus vrijwel niet gevonden worden!

02

Doelgroepgericht geschreven

Aan goede SEO teksten merkt de doelgroep niet dat ze voor de zoekmachine geschreven zijn. Leesbaarheid comes first. Ook daar houdt het algoritme van Google overigens rekening mee.

03

Expertstatus & uitbesteden contentcreatie

Teksten verhogen jouw expertstatus, afhankelijk van de inhoud uiteraard. Daarom zorgen wij dat de tekst aansluit bij je doelgroep, vindbaar wordt én een expertstatus afdwingt.

Tekstschrijvers met passie

Uiteraard is het belangrijk dat jouw teksten geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachine. Net zo belangrijk is dat de inhoud van deze teksten aansluiten naar waar je bezoeker op zoek is. De tekst moet dus relevant zijn voor jouw doelgroep. Factoren die bijdragen aan een doelgroepgerichte tekst zijn een juiste tone-of-voice en actuele inhoud.

Mensen zijn snel geneigd om te schrijven over de kennis die ze hebben. Vraag je liever af wat de bezoeker wil lezen en wat hij/zij aan jouw tekst heeft. Bepaal voor jezelf wie jouw doelgroep is en welke kennis zij wel/niet hebben. Baseer de informatie in jouw tekst op deze kennis en kies daarvoor een passende tone-of-voice. Vind je dat lastig? Wij schrijven teksten voor iedere doelgroep!

Het LOTSPOT team is jong en heeft een passie voor tekstschrijven. En juist daarom beschikken we over de kwaliteiten om een tekst aantrekkelijk te maken en content te creëren die voor iedere doelgroep interessant is. Daarnaast beschikken we over de nodige ervaring. Inmiddels zijn we de 300 SEO teksten gepasseerd!

geschreven blogs/landingspagina's

tekstschrijvers met passie

branches voor copywriting

Advies seo teksten

Vraag nu een gesprek aan over het schrijven van goedkope SEO teksten! We geven je geheel vrijblijvend advies over wat je het beste kunt doen!

Onze blog

Platformen – irritant of de toekomst?

Platformen – irritant of de toekomst?

Een Platform zoals bol.com, Alibaba, made-in-china, Amazon & Springest is steeds vaker nadrukkelijk aanwezig in de markt. Zij creëren een transparante markt, welke steeds verzadigder raakt. Echter zitten hier wel haken en ogen aan. Een voorbeeld hiervan is: Een...

Snel, sneller, snelst. Zo optimaliseer je de laadsnelheid.

Snel, sneller, snelst. Zo optimaliseer je de laadsnelheid.

Publiceer je teksten die geoptimaliseerd zijn op de zoekopdracht van potentiële bezoekers? Schrijf je krachtige meta descriptions? Én besteedt je tijd en aandacht aan linkbuilding? Dan ben je hard op weg om jouw positie in de zoekresultaten te optimaliseren. Maar wist...