Voice search optimalisatie

Druk, druk, druk

Geen tijd? Bel LOTSPOT!

Als ondernemer heb jij het waarschijnlijk al druk genoeg. Schieten je marketing- en communicatiewerkzaamheden erbij in? Bel ons dan en vraag om hulp! Wij maken de tijd voor je vrij!

Vanaf € 27,50 per uur

Wie mogen we al ondersteunen?

Wij bouwen volledig modulaire websites waarbij gebruiksgemak voorop staat. Is dit niet van toepassing voor jou? Wil jij gewoon hulp bij het bouwen/ontwerpen/ontwikkelen van  je website? Of dat we jouw social media kanalen in beheer nemen? Dan zit je hier ook aan het juiste adres. Dit is een kleine greep uit onze opdrachtgevers:

Stichting Restless legs

Praktijk de Waterlely

Pon Automotive

Hoe gaan we te werk bij LOTSPOT?

Eerst gaan we in overleg. Wat wil je precies & wat is je budget. Daarna gaan we bekijken hoeveel uur er nodig is. Weet je al wat je wil en hoeveel uur er nodig is? Mooi! Dan is de strippenkaart iets voor jou.

Werk je liever zonder strippenkaart en wil je dat het werk eerst gedaan is voor je betaalt? Dan maken wij gewoon een factuurtje voor je. Bij de betaalwijzen kun je dit aangeven!

 

Strippenkaart | ondersteuning

Wissen

Waarom ondersteuning van een extern iemand?

01

Je hebt het nog steeds zelf in de hand

Wij maken alle werkzaamheden eerst in concept, zodat je zelf nog een laatste controle kunt doen. Zo weten we zeker dat we juist communiceren!

02

soms heb je een sparringspartner nodig

Soms is het prettig om een soort ‘go-to-guy’ te vinden waarmee je altijd en overal kunt sparren of vragen neer kunt leggen. Bij LOTSPOT zijn er zelfs 3!

03

Geen tijd? Wij maken wel tijd voor je

Weet je wel hoe het allemaal moet, maar heb je geen tijd? Geef je (korte) briefing aan ons en wij gaan voor je aan de slag.

Kennismakingsgesprek voor

€ 0,-

Kennismaken

Eerst maken we kennis voor we aan de slag gaan. Dit is geheel vrijblijvend en je krijgt zelfs al een beetje gratis advies!

Onze blog

Linkbuilding: wat is een goede strategie?

Linkbuilding: wat is een goede strategie?

Als ondernemer heb je het vast al een keer voorbij horen komen ‘linkbuilding’. Misschien ben je er zelfs als mee aan de slag. Top! Want linkbuilding is een van de manieren om de vindbaarheid van jouw website te optimaliseren. Maar, het is ook een van de lastigste...

Neuromarketing: wat is het en hoe helpt het jouw bedrijf?

Neuromarketing: wat is het en hoe helpt het jouw bedrijf?

Neuromarketing. Voor vele ondernemers een term die of helemaal geen bel doet rinkelen, of een bel die bestaat uit een vaag idee en trucjes om het publiek te misleiden. Wie van de twee je ook bent, deze blog gaat jou helpen. Want, neuromarketing is lang niet zo...