Voice search optimalisatie

Druk, druk, druk

Geen tijd? Bel LOTSPOT!

Als ondernemer heb jij het waarschijnlijk al druk genoeg. Schieten je marketing- en communicatiewerkzaamheden erbij in? Bel ons dan en vraag om hulp! Wij maken de tijd voor je vrij!

Vanaf € 35,- per uur

Wie mogen we al ondersteunen?

Wij bouwen volledig modulaire websites waarbij gebruiksgemak voorop staat. Is dit niet van toepassing voor jou? Wil jij gewoon hulp bij het inrichten en optimaliseren van je website? Of dat we jouw social media kanalen in beheer nemen? Dan zit je hier ook aan het juiste adres. Dit is een kleine greep uit onze opdrachtgevers:

Stichting Restless legs

Praktijk de Waterlely

Pon Automotive

Hoe gaan we te werk bij LOTSPOT?

Eerst gaan we in overleg. Wat wil je precies & wat is je budget. Daarna gaan we bekijken hoeveel uur er nodig is. Weet je al wat je wil en hoeveel uur er nodig is? Mooi! Dan is de strippenkaart iets voor jou.

Werk je liever zonder strippenkaart en wil je dat het werk eerst gedaan is voor je betaalt? Dan maken wij gewoon een factuurtje voor je. Bij de betaalwijzen kun je dit aangeven!

 

Strippenkaart | ondersteuning

Wissen

Waarom ondersteuning van een extern iemand?

01

Je hebt het nog steeds zelf in de hand

Wij maken alle werkzaamheden eerst in concept, zodat je zelf nog een laatste controle kunt doen. Zo weten we zeker dat we juist communiceren!

02

soms heb je een sparringspartner nodig

Soms is het prettig om een soort ‘go-to-guy’ te vinden waarmee je altijd en overal kunt sparren of vragen neer kunt leggen. Bij Lotspot zijn er zelfs 2!

03

Geen tijd? Wij maken wel tijd voor je

Weet je wel hoe het allemaal moet, maar heb je geen tijd? Geef je (korte) briefing aan ons en wij gaan voor je aan de slag.

Kennismakingsgesprek voor

€ 0,-

Kennismaken

Eerst maken we kennis voor we aan de slag gaan. Dit is geheel vrijblijvend en je krijgt zelfs al een beetje gratis advies!

Onze blog

Platformen – irritant of de toekomst?

Platformen – irritant of de toekomst?

Een Platform zoals bol.com, Alibaba, made-in-china, Amazon & Springest is steeds vaker nadrukkelijk aanwezig in de markt. Zij creëren een transparante markt, welke steeds verzadigder raakt. Echter zitten hier wel haken en ogen aan. Een voorbeeld hiervan is: Een...

Snel, sneller, snelst. Zo optimaliseer je de laadsnelheid.

Snel, sneller, snelst. Zo optimaliseer je de laadsnelheid.

Publiceer je teksten die geoptimaliseerd zijn op de zoekopdracht van potentiële bezoekers? Schrijf je krachtige meta descriptions? Én besteedt je tijd en aandacht aan linkbuilding? Dan ben je hard op weg om jouw positie in de zoekresultaten te optimaliseren. Maar wist...