Oplossingen op maat

LOTSPOT levert diensten op maat. Onze werkzaamheden liggen vooral op het gebied van copywriting, online marketing en conversie optimalisatie. Je huurt ons in voor een vooraf besproken tarief, afhankelijk van de dienst. Tijdelijke ondersteuning nodig voor jouw marketing(communicatie) afdeling? Ook dat kan!

(SEO-)teksten

Wij schrijven social media berichten, landingspagina’s, SEO-teksten, linkbuilding blogs, inspiratie blogs, artikelen en nieuwsbrieven.

Online marketing

Heb je hulp nodig bij jouw online marketingactiviteiten? Wij helpen je graag met social media, e-mailmarketing en zoekmachine optimalisatie.

Conversie optimalisatie

Wil jij dat de conversie van jouw website wordt verbeterd? Wil jij meer aankopen, aanmeldingen of aanvragen voor offertes genereren? Wij helpen je graag met het optimaliseren van jouw website. 


(SEO-)teksten

Onze diensten bestaan onder andere uit het schrijven van SEO-teksten. Dit zijn teksten die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachine. Goede SEO-teksten zorgen ervoor dat jouw website hoger in de organische zoekresultaten komt te staan. We schrijven teksten voor landingspagina’s en blogs. Liever werken aan je linkbuilding profiel? Dan schrijven wij een blog die een externe website kan delen met een linkje naar jouw landingspagina. 

 


Online Marketing

Online marketing is een breed begrip. Hieronder vallen alle marketingactiviteiten die online plaatsvinden: een hele opgave dus. LOTSPOT ondersteunt online marketeers met het vele werk. Ook helpen wij zzp’ers en mkb’ers met online marketing. Denk hierbij aan SEO, SEA, contentmarketing, e-mailmarketing en linkbuilding. 


Conversie optimalisatie

Conversie; het omzetten van een websitebezoek naar een vooraf bepaald doel. Bijvoorbeeld het aanschaffen van een product, aanmelden voor een nieuwsbrief, aanvragen van een offerte of het invullen van een contactformulier. Wil jij jouw conversies verhogen? Dan gaan we aan de slag met conversie optimalisatie!


Met wie doen wij zaken?

Hieronder zie je de bedrijven waarvoor wij recent werk hebben uitgevoerd of nog steeds uitvoeren. Benieuwd naar alle opdrachtgevers? Bekijk ze hier


Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op jouw bericht. Liever een snellere reactie? Bel ons dan via 06 – 13 72 72 79.


© LOTSPOT 2020

Realisatie: LOTSPOT